Features

  • Modern finishes
  • Private laundry
  • Covered car parks
  • Common green area

Residenza Cuvée

A new residential project will be developed in the town-area of Balerna, on the Via Sottobisio.

The development consists of 3 multi-family blocks with a basement level and four floors above ground.

The modern buildings dialogue within a beautiful courtyard and a recreational area, well equipped by green pedestrian paths.

The complex is located in a residential area characterized by the presence of infrastructure and the main services (shopping centres, primary and secondary schools, post office, Raiffeisen Bank, food shop). The train station and all the public facilities can be reached in a very short driving-time.

 

Housing units

Each building offers new apartments for sale with 2.5 rooms, 3.5 rooms and 4.5 rooms, convenient parking lots, cellars and technical rooms.

The different apartments benefit from private outdoor areas, from own gardens to covered terraces where you can enjoy your privacy and relax.

The layout in the plans has been designed in order to give to future buyers versatile and functional rooms.

The interior finishes, customizable by the client, reflect a modern architecture, defined by harmonious lines and large openings that filter the natural sunlight.

Residenza Cuvée is perfectly exposed to the sun’s rays, enjoys an open view of the surrounding landscape and represents an excellent investment in terms of price and quality.

Location

Contact us

Phone callOn-site visitFactsheet

By filling out this form I consent to Studiogest SA to keep my data to receive updates on the projects requested in compliance with the privacy policy.

Start typing and press Enter to search