Features
  • Triple glazing
  • Customized finishes
  • Predisposition for car recharge
  • Private laundry
  • Parking spaces for purchase
  • Playground

The Bioggio Residence

Located at the edge of the center, positioned to accommodate the opening of the Vedeggio valley, the Residence Bioggio is ideal for those looking for a solution with maximum comfort and ease of movement. Public and private infrastructures, such as kindergartens and secondary schools, the post office, several grocery stores and transport links are easily reachable on foot.

Location

Contact us

Phone callOn-site visitFactsheet

By filling out this form I consent to Studiogest SA to keep my data to receive updates on the projects requested in compliance with the privacy policy.

The strategic position of the Residence is just a few minutes from the main junctions, such as the Agno airport and the motorway junction; it is also located in the immediate vicinity of the railway station, conveniently served by the Lugano – Ponte Tresa line, so as to be able to use the main station of Lugano and its lines both towards internal Switzerland and towards Italy.

+

The modern cut of the building, developed on three floors and perfectly exposed to the surrounding environment, ensures an optimal orientation towards the south-east side, from which the large windows provide light diffusion in the spaces in a harmonious way.
The underground rooms, easily accessible, host the individual laundries, private cellars and covered parking spaces for both residents and guests.
To complete the building, a common green area was created and a playground equipped and protected by cars.

Start typing and press Enter to search