Features

  • Modern finishes
  • Private laundry
  • Covered car parks
  • Common green area

The Amaryllis Residence

The Amaryllis Residence is set on the top of the Besso hill, in the heart of the residential area on the edge of the center of Lugano.

 

Location

This area is known for being a paradise of rare tranquility despite the proximity to the center and infrastructure: the fact that the surrounding roads are limited to 30 km / h guarantees a remarkable quiet at all hours of the day.
Its strategic position allows you to reach in a few minutes on foot all the services, from school infrastructures to sports facilities, from public transport to supermarkets.

Location

Contact us

Phone callOn-site visit

By filling out this form I consent to Studiogest SA to keep my data to receive updates on the projects requested in compliance with the privacy policy.

Precisely this feature allows those who want to leave their car in the underground garage without the need to use it in the event that it should only go downtown or at the SBB station in Lugano, just 4 minutes walk.
The same park of the Tassino, the heart of the hill with its 21’000 square meters of greenery is 5 minutes walk.

+

The apartments

The building of the Amaryllis Residence rises from the ground with a base covered in large slabs, where it collects the technical rooms and the cellars, all with windows, and raises the inhabited floors with respect to the surrounding residences.

The 9 apartments that make up the residence, ready for January 2019, have been cut so as to offer functional spaces to those who live there, carefully calibrating the different rooms on the basis of the most modern ergonomics.

The interior spaces, from the height of 2.70m, the clean lines and the floors covered in Florim tiles, have been designed to accommodate the light in every space of the house as in the most modern conception of environments.
The details of the openings, whether these are the windows with triple glazing or the parapets, also glazed, further embellish these spaces.

The solutions designed for each individual apartment, where the chosen finishes enrich the rooms without becoming protagonists, perfectly match with the final personalization of the rooms, true pleasure of those who will go to live them.

The green area surrounding the building, available to condominiums, recalls the situations of the houses of the entire hill of Besso, each surrounded by its private garden.

An architectural choice that distinguishes this building is linked to the many covered terraces in the apartments, which allow you to enjoy the outdoor spaces for a longer period during the whole year.

Start typing and press Enter to search